KAART & ZO

De leukste kaartjes.

ONS BEDRIJF

Kaart & Zo is dé specialist op het gebied van bloemenkaartjes. Sinds 2017 ontwerpen wij trendy bloemenkaartjes, wenskaarten en aanverwante producten voor iedere gelegenheid van het jaar.

Wij ontwikkelen regelmatig nieuwe producten en we hebben hierdoor altijd een wisselend assortiment. De producten worden met veel passie, aandacht en liefde bedacht en samengesteld. In onze eigen studio worden deze producten door ons creatieve team ontworpen.


VERKOOP

Ons verkopers zijn elke week onderweg naar onze klanten. Op regelmatige basis worden onze klanten bezocht en voorzien van onze producten.

-->>  Wilt u ook klant worden? <<--
Neem dan even contact met ons op via onze contactpagina!

Uw huidige (oude) kaartjes kunnen wij eventueel (in onderling overleg) omruilen tegen onze kaartjes.TEAM

Michel de Bruijn

Eigenaar / verkoop

Michel is voornamelijk actief in de buitendienst. Hij zorgt ervoor dat onze klanten periodiek worden bezocht en worden voorzien van nieuwe kaartjes.


Isabel Schoonen

Ontwerp

Isabel is ons creatieve brein. Zij zorgt voor het ontwerp van de kaartjes en probeert op deze manier een breed assortiment neer te zetten.


Chris de Bruijn

Binnendienst

Chris verzorgt diverse hand-en-spandiensten binnen Kaart & Zo.


Keano Antonissen

Binnendienst

Keano verzorgt diverse hand-en-spandiensten binnen Kaart & Zo.


Jan de Bruijn

Productie en onderhoud draaimolens/displays

Jan zorgt ervoor dat de kaartjes op een prachtige manier worden gepresenteerd in de winkel. Door zijn 2 rechterhanden doen we vaak een beroep op hem. Alle displays en draaimolens worden door hem gemaakt.

E-mailen
Bellen
Instagram